L’amateur ja no depèn d’ell mateix per guanyar la lliga

L’equip de Pai Matas va ensopegar dissabte al partit contra el 3r classificat, el Banyoles, tot i jugar en superioritat durant 80 minuts.

Es van avançar els del Pla de l’Estany i Yerlin va aconseguir l’empat a 1 al minut 22.  Finalment el Banyoles va acabar de marcar la diferència amb 2 gols més.

Amb la derrota del PLF i la victòria del Llagostera, els de la Selva s’escapen al capdavant de la taula. Ara la diferència entre els 2 és de 4 punts, pel que el PLF ja no depèn de si mateix per guanyar la lliga. Caldrà no esperar una ensopegada dels de la Selva i guanyar-los quan els dos s’enfrontin a principis de maig.

També caldrà reprendre el camí de la victòria, després d’un empat i d’una derrota. El proper partit serà aquest cap de setmana contra el Bisbalenc, 15s a la taula.

L’Arbucienca s’ha imposat aquest cap de setmana per 2 a 0 al Juvenil. Els locals venien d’una jornada de descans i no han pogut fer res per superar a l’Arbucienca. El juvenil és 7è i la propera setmana jugarà contra el Tossa, que és 4t.

El cadet i l’infantil han guanyat aquesta setmana. Els primers van imposar-se a la Vidrerenca per 2 a 0, amb dos de Noel. L’equip continua 3r a 7 punts del Tordera, que és segon i que serà el proper rival dels palafollencs.

L’infantil es va imposar al Llagostera per 2 a 3, amb gols de Marcos i de Jordi.