URGENT

Puja un 23% la compravenda d’habitatges en l’últim any a PLF

Compartiu aquesta història

Segons dades del Ministeri de Vivenda, el nombre de transaccions immobiliàries a Palafolls ha augmentat durant l’any 2015. En concret, hi ha hagut un total  59 compravendes d’habitatges, el que suposa un 23% més que durant el 2014, quan es van fer 48 transaccions.

Les dades de l’any passat, doncs indiquen que s’han venut de mitjana 5 habitatges al mes a PLF.

El 2n trimestre de l’any passat va ser el més actiu pel que fa a la compravenda d’habitatges al poble. Entre abril i juny es van vendre 24 immobles, i entre octubre i desembre 19.

Tot i la recuperació de l’any passat, les dades encara són lluny dels registres  de compravenda de mitjans de la dècada passada. En ple boom immobiliària a PLF es venien 4 vegades més que ara.

Fa 10 anys, al 2005, a PLF es van vendre 235 habitatges al nostre municipi, una 20a al mes de mitjana. Amb la crisi, el nombre es va reduir dràsticament. Al 2011 es van vendre 71 habitatges. Nomes el 2010 presenta dades superiors als 130 habitatges, ja que va ser quan es van vendre  els pisos de protecció oficial que hi ha a tocar de la biblioteca municipal, cosa que va animar el mercat immobiliari.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics