radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Divendres, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDivendres, 19:30-20:00
Inici » Protestes contra Bermán per les seves declaracions sobre Ada Colau

Protestes contra Bermán per les seves declaracions sobre Ada Colau

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1196 0

Quan anava a començar el ple d’avui, una 40 de persones han mostrat el seu desacord amb el regidor del PP de Palafolls, Óscar Bermán, per les seves declaracions a principis del mes passat quan va assegurar que en una “societat normal, Ada Colau estaria netejant terres i no pas d’alcaldessa de Barcelona”. Amb tota classe d’estris de neteja (fregones, cubells, draps i davantals), aquestes persones, que s’han definit com indignats, han llegit un comunicat en el que han demanat al regidor que rectifiqués les seves declaracions o bé dimitís.

IMG_5990

Bermán es defensa a la sessió d’avui

Bermán s’ha defensat explicant que cal atendre al context de tota l’entrevista i no només quedar-se amb el titular que tant revolt ha aixecat, i ha assegurat que qui el qualifica de masclista és que no el coneix i ha emmarcat les seves declaracions en la disputa política.

Durant uns minuts s’han viscut moments de tensió entre els detractors i els familiars de Bermán que defensaven al regidor de les protestes i les crítiques, i fins i tot una persona ha hagut de ser desallotjada de la sala de plens.

Un cop han llegit dos manifestos, els detractors del popular han marxat de la sala i ha continuat la sessió amb normalitat.

Cal recordar que el PP va obrir expedient informatiu a Bermán per aquestes declaracions, cosa que ha obert una guerra entre el regidor palafollenc amb el seu partit, fins el punt que avui ha retirat una moció que havia presentat, per mostrar el seu desacord amb el que considera una política erràtica del PP en els temes essencials.