URGENT

Palafolls vol endurir les multes d’estacionament

Compartiu aquesta història

El ple d’aquest vespre aprovarà la nova ordenança de circulació del nostre municipi, amb la que es vol endurir i ampliar les sancions previstes pel mal estacionament de vehicles.

Segons expliquen fonts municipals, es preveu triplicar el cost de la multa per estacionar en zona blava de PLF sense el rellotge o excedint-se del temps permès. Passarà dels actuals 25€ als 80 previstos a la nova ordenança.

Les multes per mal estacionament general, ja sigui sobre la vorera o en els xamfrans, passarà dels actuals 25€ als 100€ a partir de la nova normativa.

En ambdós casos, hi haurà una rebaixa del 50% si es paguen les sancions en els dies posteriors a la seva imposició.

A banda d’aquesta nova ordenança el ple també preveu aprovar-ne un altra. Es tracta de l’ordenança de conservació, neteja i tancament de solars i terrenys per tal de garantir el bon condicionament dels terrenys no urbanitzats en zona urbana per evitar-hi abocaments o la presència de vegetació incontrolada.

La sessió també vol acabar d’aprovar el nou reglament d’organització i ús de la llar d’infants municipal, que ha estat envoltat de certa polèmica  tant pels usuaris com pels treballadors del servei.

El ple d’avui té 14 punts a l’ordre del dia i començarà a les 8 del vespre.

De ben segur el ple d’avui tractarà les últimes polèmiques viscudes al municipi. Així, tot i que no està inclòs a l’ordre del dia administratiu del ple, segur que el plenari parlarà sobre la controvertida presència dels legionaris a la Setmana Santa de PLF, o les polèmiques declaracions que el regidor del PP, Óscar Bermán, va dedicar a l’alcaldessa de BCN, Ada Colau fa unes setmanes.

El ple també inclou fins a 5 mocions presentada pels diferents grups. Hi ha una en defensa de les Diputacions provincials. Un altre en favor que les entitats del 3r sector gestionin el 0.7% de la renda. Una tercera per rebutjar l’acord de la UE sobre els refugiats. També n’hi una sobre la 2a República Espanyola i l’estat dels hospitals de Calella i Blanes.

El ple serà ofert en directe per RP a partir de les 8.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics