radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00 -13:20

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 13:25-14:00
Obra de teatre sobre l’assetjament escolar a l’institut
, / 993 0 0

Obra de teatre sobre l’assetjament escolar a l’institut

Cultura Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » Obra de teatre sobre l’assetjament escolar a l’institut

Demà dimarts a la tarda es farà al gimnàs de l’IES de la Font del Ferro de PLF l’obra de teatre titulada “Per què a mi?”, a càrrec de la companyia jove Forn de teatre Pa’tothom. La representació  vol tractar i reflexionar sobre l’assetjament escolar i estarà protagonitzada per actors de la mateixa edat que els espectadors, ja que com ells són alumnes d’ESO.

L’obra de teatre permet reflexionar sobre aquest tema  des de diversos punts de vista, i és per això que implica tota la comunitat educativa, des dels alumnes, fins als mestres, també passant pels pares.

L’obra “Per què a mi?”,  mostra les dinàmiques establertes en un grup de joves dins de l’institut. Unes dinàmiques  que són acceptades per tothom i que resulta molt difícil sortir-se de certes situacions que dificulten la coexistència, i que la rodegen d’ignorància, silenci i passivitat.

Albert Muñoz, tècnic de joventut de PLF, explica que l’obra vol reflexionar sobre els espais compartits i l’acceptació de la diversitat.

Per arribar a tothom, l’obra serà oberta a qui hi vulgui assistir tant alumnes de l’Institut, com a la població en general), però caldrà fer reserva al telèfon de l’institut o retornar la circular que ja s’ha lliurat als alumnes informant de la representació.

Muñoz explica que l’obra no respon a cap situació excepcional entorn a l’assetjament a PLF, sinó que arran del treball conjunt entre Institut i Ajuntament es programen campanyes de conscienciació.

Aquesta activitat està subvencionada per l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palafolls i es farà al propi centre de secundària.