radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDivendres, 19:30 -20:00

i després

Parlem en SèrieDivendres, 20:03-20:30
Inici » 6 ferits en 4 accidents de trànsit aquest cap de setmana a PLF

6 ferits en 4 accidents de trànsit aquest cap de setmana a PLF

Mobilitat Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1174 0
accident

Mossos en un accident. Arxiu

Cap de setmana negre a les carreteres de PLF. Des de dissabte al migdia i fins ahir a la tarda hi ha hagut 4 accidents de trànsit . El més greu passada la mitjanit d’ahir, quan dos vehicles, un Renault Clio i un Opel Astra van xocar frontalment a la zona dels semàfors d’entrada a PLF. L’accident es va produir cap a ¼ d’1 de la matinada  per causes que encara es desconeixen i va provocat 4 ferits “menys greus” que van ser traslladats a l’Hospital Comarcal de Blanes. L’accident, molt aparatós, va mobilitzar a 4 dotacions dels mossos, 2 de bombers,  2 ambulàncies del SEM i a la Policia Local.

Abans, cap a quarts de 9 del vespre, un altre Renault Clio va bolcar a la carretera NII al seu pas pel nostre municipi. Segons expliquen fonts del SEM, un home de 39 anys va resultar ferit, també menys greu, en aquest accident que va obligar a tallar la sortida de l’autopista del Maresme i la seva incorporació a la Nacional. Fonts dels bombers expliquen que el conductor del vehicle hauria patit un fort al cap, pel que va ser traslladat a l’Hospital de Can Ruti de Badalona.

També dissabte, però a quarts de 4 de la tarda, dos vehicles van topar, de nou als semàfors d’entrada al nostre municipi. Segons expliquen fonts municipals, els mateixos vehicles (un Opel Laguna i un Skoda Octavia) es van retirar de la calçada facilitant la circulació i un dels conductors va haver de ser traslladat a l’Hospital, amb caràcter lleu.

Ahir diumenge a quarts de 6, un altre vehicle, un BMW es va despistar passada la rotonda de Can Patalina, i va sortir de la via quan s’incorporava a la carretera NII, sense ferits. El cotxe va haver de ser retirat per la grua.

A més la Policia Local va sancionar ahir al matí una conductora d’un Mini que circulava per la carretera d’accés a la Costa Brava de forma temerària i negligent.