URGENT

Malgrat dóna a conèixer la programació de les barraques d’aquest estiu

Compartiu aquesta història

untitled-infographicL’Ajuntament ha donat a conèixer els dels grups que actuaran aquest estiu a les barraques del municipi. Serà la primera vegada en 8 anys que aquesta activitat no l’organitza l’Associació de Barraques de Malgrat, que fa uns mesos va anunciar que ho deixava de fer per desavinences amb el nou govern de Malgrat.

Després d’aquesta negativa el municipi ha començat un procés participatiu per tal que fossin les mateixes entitats les encarregades de triar els grups musicals de la propera Festa Major de Sant Roc.

Enguany també s’ha decidit augmentar fins a 10 el nombre de barraques que es muntaran al recinte de les pistes d’atletisme.

Entre el cartell musical d’enguany destaca els palafollencs Tapeo Sound Sistem i Ebri Knight, dues formacions que havien de tocar ja l’any passat, però que la forta pluja va obligar a suspendre.

També hi seran Strombers i Kaotiko i dues formacions que fan tribut als Doors i a Queen, així com els grups locals 7 de cop o Punks and Company.

L’últim dia de les barraques, el diumenge dia 14, serà el dia de la tradicional Summer Moguda

El consistori, ha explicat a Ona Malgrat, que una de les noves línies que vol introduir és la programació de grups locals.

El cartell definitiu, el podeu consultar a Ràdio Palafolls

FONT: Ona Malgrat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics