URGENT

Comença el període de preinscripció escolar pel curs que ve

Compartiu aquesta història

En aquest procés els pares sol·liciten l’admissió en un centre determinat pel curs vinent, pel que és el primer pas que s’ha de fer per obtenir una plaça en una escola.

Fins al proper 7 d’abril està obert el termini de preinscripció escolar. A PLF s’ofereixen 100 noves places de p3, repartides amb dues aules al Mas Prats i dues més a les Ferreries.

Abans de la setmana santa, aquests dos centres ja van oferir jornades de portes obertes per mostrar les instal.lacions i explicar els projectes educatius per ajudar a l’hora de fer la tria d’escola  als pares, que ara, hauran de formalitzar la preinscripció al centre triat i presentar la documentació requerida. Ho explica Núria Vidal, cap d’estudis del CEIP Les Ferreries.

Un cop finalitzat el període es passarà la informació al Depratment qui valorarà les sol·licituds i es procedirà a fer el llistat final d’ admesos per formalitzar la matrícula definitiva. En aquest sentit, Vidal explica que no importa l’ordre de preinscripció, sinó els punts de la baremació.

Es poden matricular a P3 els infants que durant l’any 2016 compleixen els 3 anys. Al primer curs d‘educació primària, els que compleixen 6 anys durant aquest any.

També comença avui les preinscripcions per a secundària. S’han de preinscriure a 1r d’ESO els alumnes que compleixen 12 anys durant l’any o els qui correspongui cursar aquest nivell perquè han completat la primària. Tots els alumnes que han estudiat 6è a qualsevol de les dues escoles de PLF tenen plaça garantida a l’institut, tot i que també cal que formalitzin la preinscripció. En principi, l’IES de la Font del Ferro hi ha previstes unes 120 places a 1r d’ESO.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics