radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Divendres, 23:25 -00:00

i després

Sessións DJ localsDissabte, 00:00-02:00
Inici » Pineda porta la seva preocupació pels robatoris a la Fiscalia i als jutges

Pineda porta la seva preocupació pels robatoris a la Fiscalia i als jutges

COMPARTEIX-HO
, / 694 0

Davant l’augment i la preocupació latent pels robatoris a la urbanització PineMar de la localitat, l’Ajuntament de Pineda ha fet arribar un escrit al Jutjat Degà d’Arenys de Mar i un segon a la Fiscalia d’Arenys. En aquests escrits, el consistori posa en el seu coneixement la preocupació dels veïns i del propi ajuntament pels robatoris reincidents que acaben  provocant inseguretat a la ciutadania.

En aquest sentit l’Ajuntament de Pineda de Mar es posa a disposició dels Jutjats i de la Fiscalia d’Arenys de Mar per a totes aquelles actuacions que puguin considerar convenients a realitzar amb l’objectiu d’evitar que es continuïn repetint fets similars en aquesta urbanització i per donar resposta a la demanda ciutadana.

En poques setmanes hi ha hagut 9 robatoris a l’interior d’habitatges en aquesta zona del municipi. Això ha creat molta alarma a la urbanització. Es dóna el cas que els Mossos d’Esquadra tenen identificat al possible autor d’aquests robatoris. De fet ha estat detingut en diverses ocasions i posat a disposició judicial. En una de les detencions es va trobar nombrosos objectes sostrets en els robatoris a la casa del sospitós. Tot i això, els jutges l’han deixat en llibertat amb càrrecs, i dies després s’han repetit els robatoris.

El digital Elnacional.cat explicava aquesta setmana que la pròpia policia catalana es lamentava que tal i com entrava sortia de la caserna.