radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » Malgrat preveu continuar l’Av de Barcelona a partir de la tardor

Malgrat preveu continuar l’Av de Barcelona a partir de la tardor

Comarcal Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1505 0

Actualment aquesta via, que és paral·lela al passeig marítim, només arriba a la meitat del que serà la seva extensió total.

A la tardor, passada la temporada alta de turisme a Malgrat, començaran els treballs per allargar aquesta via fins al límit del terme municipal del municipi, a l’av Colon, amb el que quedarà totalment desplegada seguint el traçat paral·lel del passeig marítim.

Es tracta d’un projecte necessari per poder actuar i rehabilitar el passeig marítim de la localitat. De fet l’alcalde, Joan Mercader, explica que un cop acabada l’av Barcelona es començaran a buscar els diners per poder actuar en el passeig marítim.

zona per on ha de continuar l'av Barcelona a  Malgrat. GoogleMaps

zona per on ha de continuar l’av Barcelona a Malgrat. GoogleMaps

L’obra de l’avinguda de Barcelona té un cost aproximat de 2 milions d’€ que assumirà completament l’Ajuntament, a l’espera de recuperar aquests diners amb l’obertura de nous hotels en el sector que ara quedarà obert. Les obres, però, es tan dividides entre el pressupost municipal d’aquest any i en el del 2017.

L’avinguda de Barcelona és necessària ja que la intenció és que aquesta via sigui complementària al passeig marítim. Així un carrer seria d’anada i un altra de tornada, millorant l’accés en aquesta banda del poble, on a l’estiu el trànsit d’autocars és molt important i crea, en ocasions problemes de mobilitat.

De fet, una de les previsions de l’Ajuntament és que un cop s’actuï al passeig marítim, s’eliminarà els aparcaments actuals, quedant una via lliure. Un estacionament que es centrifugaria a vies properes i espais destinats expressament a l’estacionament de vehicles.