URGENT

Malgrat farà marxa enrere de l’ordenança de terrasses i atendrà les demandes del sector

Compartiu aquesta història

Segons el malgratenc.cat, l’equip de govern municipal del municipi veí recularà en les seves intencions de regular de l’ocupació dels espais d’ús públic amb terrasses, mobiliari auxiliar o altres elements.

A finals d’any, amb la presentació de les noves ordenances, el govern de Malgrat va explicar la seva voluntat de modificar l’ordenança reguladora, per tal de millorar la imatge general del municipi i garantir el descans dels veïns, la higiene o, senzillament, que es deixi pas suficient per als vianants.

La nova normativa va despertar reticències i crítiques de molts responsables de locals de restauració amb terrassa. Temien que la nova ordenança els comportaria canviar molts elements de les terrasses, amb un cost aproximat d’un miler d’euros. També criticaven no haver pogut participar en l’elaboració de la nova normativa.

Davant d’aquesta recança, alguns empresaris i partits polítics han presentat una 20a d’al·legacions durant el període d’exposició pública.

Entre els canvis que s’han demanat hi ha, per exemple, l’eliminació de l’obligació de tenir els tendals d’uns determinats colors.

Segons el digital malgratenc, demà dijous, el ple municipal podria aprovar definitivament la normativa, amb la inclusió d’alguna de les al·legacions admeses.

A partir d’ara, segons el malgratenc, els locals tindran un termini de dos anys per adaptar-se a l’ordenança.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics