URGENT

Detenen un jove per robar en un bar de Blanes i a un habitatge de Fogars

Compartiu aquesta història

Els Mossos van detenir a finals de gener un jove, de 23 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Blanes, com a presumpte autor d’un robatori amb força interior d’establiment. El noi tenia una ordre de detenció pendent del jutjat de Pineda de Mar per un robatori a l’interior de domicili.

Segons fonts policials, a quarts de dues de la matinada, els mossos van saber que un jove havia entrat a robar en un bar de la població de Blanes. La propietària que té el seu domicili a just a sobre de l’establiment va veure al noi que havia forçat el seu bar i també va poder veure en la direcció en la qual fugia.

Un cop va arribar la policia, els va indicar per on havia marxat i els agents van fer recerca per la zona i van localitzar al pressumpte lladre a l’avinguda Catalunya de Blanes.
Els mossos van identificar al fugitiu i van comprovar que tenia una ordre pendent d’un jutjat de Pineda per un robatori amb força a domicili comés el 4 de novembre a Fogars de la Selva.

El detingut, amb antecedents, va passar una setmana més tard el dia 28 de febrer a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de Blanes, el qual va decretar la seva llibertat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics