URGENT

Es fa efectiva la marxa de les dues regidores del govern de Blanes

Compartiu aquesta història

El darrer punt de l’orde del dia de la sessió plenària celebrada aquest dijous al vespre,  ha servit per donar compte de la renúncia de dues regidores de l’equip de govern blanenc; Txell Salarich i Susana Ramajo. A mitjans d’aquest mes de gener, les dues van comunicar la seva intenció de deixar els seus càrrecs, totes dues per motius personals.

Tan Salarichs, com Ramajo han rebut una reproducció de la Font Gòtica, que és el màxim reconeixement que concedeix el consistori blanenc.  Després han adreçat unes paraules de comiat als seus companys del ple municipal.

Salarichs i Ramajo ahir al ple. Aj de Blanes
Salarichs i Ramajo ahir al ple. Aj de Blanes

Txell Salarich, que va entrar a l’Ajuntament el passat mes de maig com a representant de Convergència, ha agraït l’ajuda rebuda aquest temps i ha qualificat de trepidants els mesos dins el govern.
La socialista Susana Ramajo que feia 5 anys que era al consistori, ha agrair el suport i la feina feta pels tècnics de les seves àrees.

L’alcalde de Blanes, Miquel Lupiañez els ha agraït la dedicació al consistori i les ha definit com a  “prudents, treballadores i honestes”.

També han assistit a la sessió plenària les dues persones que rellevaran Salarich i Ramajo. Seran respectivament Dafne Galvany, número 5 de la llista de CiU en les passades municipals, i Mario Ros, que va ser candidat a la llista del PSC, també en el número 5.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics