URGENT

Malgrat farà una nova rotonda, tres vegades més gran, a l’entrada sud del municipi

Compartiu aquesta història

Aquest mes de febrer el consistori licitarà les obres de remodelació de l’actual girola situada a la sortida del municipi en direcció Pineda per la NII, a l’alçada de la futura Ciutat Sanitària.

El consistori vol remodelar aquest punt d’accés amb una nova rotonda que serà el triple de gran i que haurà de facilitar la circulació d’autocars i camions per aquest punt del municipi.

El cost de la rotonda, que està aprovada des de fa més de tres anys, és de 250 mil€ aproximadament. Ho explica l’alcalde del municipi, Joan Mercader, a RP.

L'actual entrada que es refarà, al costat de la futura Ciutat Sanitària. Google
L’actual entrada que es refarà, al costat de la futura Ciutat Sanitària. Google

La rotonda uneix tres grans eixos viaris a Malgrat; l’av Costa Brava, l’Av Barcelona i l’Av dels Països Catalans que connecta amb el Passeig Marítim.

Justament en aquesta zona d’entrada a Malgrat està previst que es faci la futura Ciutat Sanitària, on es preveu  la instal·lació d’un tanatori, i d’altres infraestructures com per exemple una residència per a persones amb malaltia mental. Un projecte que està aturat, per manca de finançament, però aquests últims dies s’ha fet una part del projecte. En concret s’ha urbanitzat un dels carrers que hi estaven previstos dins la Ciutat Sanitària. Segons l’alcalde, el carrer, fet per iniciativa privada, s’ha urbanitzat per tal de tenir-lo a punt un cop es pugui instal·lar el tanatori previst.

La Ciutat Sanitària de Malgrat constarà d’una zona de  37 mil metres quadrats i estarà dedicada al món assistencial amb la previsió de construir-hi un tanatori amb una sala de vetlla per a 150 persones, pisos tutelats per a avis i una residència per a malalts mentals que gestionarà la Comunitat Terapèutica del Maresme.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics