URGENT

Imputats el veí de Lloret i la tarotista per la mort de la dona del bidó

Compartiu aquesta història

Finalment, el fiscal ha imputat per assassinat a la tarotista i al veí de Lloret de Mar detinguts per matar Ana Maria Martos. Segons el relat del fiscal, pels volts del 20 de gener del 2004, els dos van portar la víctima fins a casa d’ell, a una urbanització de Lloret.

Quan estaven al garatge, la van atacar i matar sense que tingués cap possibilitat de defensar-se.
Després, segons el fiscal, seguint les indicacions de de la tarotista, l’home va ficar el cos dins un bidó, el va omplir de ciment i el va enterrar en una parcel·la de la seva propietat.

El cadaver no va ser descobert fins 9 anys més tard, al juny del 2013. Llavors la policia va detenir la tarostista a l’Argentina, però no va ser extradida fins fa un any.

També es va detenir el propietari de la parcel.la de Lloret de Mar on es va trobar el cos.

Per la seva banda, la defensa de la tarotista demana l’arxiu de la causa per manca de proves.
L’advocat, Carles Monguilod, afirma que  l’informe final d’autòpsia és decisiu i contundent, ja que conclou que la mort té una causa indeterminada, pel que opina que és científicament possible que la mort es produís per causes naturals o per accident.
L’advocat del veí de Lloret també destaca la manca d’empremtes  ni proves que permetin concloure qui va assassinar la dona morta.

Cap dels dos acusats està en presó preventiva.

Diari Girona

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics