URGENT

ERC de Malgrat vol regular l’aparcament de l’estació i del Passeig Marítim

Compartiu aquesta història
Estacionament  de l'estació de Malgrat
Estacionament de l’estació de Malgrat

Les dues zones d’estacionament són lliures i no estan lligades a limitacions horàries, com passa amb la majoria d’espais destinats a aparcaments públics de Malgrat. Precisament per això, els republicans denuncien que hi ha vehicles que hi estacionen durant dies, sense moure el cotxe.

Davant d’això, Esquerra ha demanat al govern local que estudiï la introducció de mesures que permetin una rotació de vehicles, com passa a la resta d’estacionaments com el de l’església, el Liceu o el CAP.

Els republicans asseguren, però, que no volen la introducció de l’estacionament de pagament i que n’hi hauria prou amb continuar amb les pràctiques de limitació horària.

El govern local ha respost que el desplegament de més zones blaves de limitació horària amb rellotge obligaria a un major control policial d’aquestes zones i per tant destinar més recursos.  L’equip de govern assegura a més que pretén continuar amb la política de no fer de pagament les zones d’estacionament de Malgrat.

El govern recorda que, per exemple, en l’estacionament de l’estació, els usuaris l’utilitzen per anar a BCN a treballar o estudiar i que necessiten més de les 2 hores que es permet habitualment en les zones Blaves de Malgrat.

Esquerra respon que no aposten per fer de pagament cap de les zones d’aparcament al poble, i que no caldria limitar l’estacionament a 2 hores en aquests dos punts del municipi, sinó que la proposta seria ampliar la gratuïtat d’estacionament durant 12 hores, tant a l’estació com al passeig marítim.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics