radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Divendres, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDivendres, 19:30-20:00
Inici » Plega la primera tinent d’alcalde de Blanes

Plega la primera tinent d’alcalde de Blanes

Comarcal Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 816 0

Txell Salarich, fins ara primera tinent d’alcalde de la població farà efectiva la seva renúncia en el ple de finals de mes. Fins aleshores seguirà treballant en les àrees que encapçala des del passat mes de juny; les de Promoció de la Ciutat, Turisme Fires i Comerç, Activitats i Cementiri.

salarich15

Txell Salarich

Salarich va anunciar la seva retirada el passat divendres, quan va iniciar els tràmits administratius pertinents per a presentar la seva renúncia al càrrec polític com a regidora del consistori. La tinent d’alcalde ha deixat clar que dimiteix per motius personals i que, a partir del 28 de gener tornarà a la seva anterior dedicació professional com a membre del cos dels Mossos d’Esquadra.

Salarich puntualitza i assegura que deixa el càrrec per motius de salut ja que el cos li ha “fet un toc d’atenció”.

La fins ara primera tinent d’alcalde assegura que ha estat una decisió difícil i trista ja que afirma estar engrescada en les seves tasques al govern local.

Dins la feina feta en aquests 6 mesos, la mateixa Salarichs ha destacat el Pla d’Accions turístiques a sis anys vista fet conjuntament amb el sector privat i també el canvi de plantejament que es vol fer amb l’acció promocional Blanes 12, entre d’altres.

L’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, ha lamentat la decisió de la seva primera Tinenta d’Alcalde, i creu que ha fet una bona tasca al front de les seves àrees . El govern blanenc encara no ha donat a conèixer qui substituirà a Salarichs, que va entrar a l’Ajuntament en les passades eleccions del maig. Es va presentar com a número 2 de CiU, formació que té pacte de govern amb el PSC.