radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Inici » Calella abandona la recollida porta a porta al centre

Calella abandona la recollida porta a porta al centre

COMPARTEIX-HO
, / 903 0

La població suprimirà per complert el servei de recollida d’escombreries ‘porta a porta’ al centre de la vila. L’objectiu és que no hi hagi brossa al carrer, la qual cosa genera una ‘brutícia permanent’, segons el regidor de Territori, Jordi Sitjà.

En aquest sentit es desenvoluparà el nou contracte del Servei Municipal de Neteja i Recollida d’Escombreries. Les zones peatonals, com per exemple el carrer Església, on hi ha gran part dels comerços de la població, ja no comptaran amb el servei de porta a porta.

A canvi, en tots aquests punts s’ubicarà contenidors mòbils. Es col·locaran a les 8h del matí i es recolliran a les 24h de la nit. Per això, segons Ràdio Calella, l’Ajuntament iniciarà una campanya de conscienciació entre els comerciants i els veïns. Tot i això, no es descarta que si fos precís, hi hagi recollides específiques en alguns comerços. Si no es compleix amb les normes d’escombreries de Calella, però, l’Ajuntament podria aplicar sancions econòmiques.