URGENT

En Comú Podem arrasa a tota la zona

Compartiu aquesta història
IMG_3773
butlletes ahir a St Lluís

La formació lila ha estat la clara triomfadora a Catalunya en les eleccions d’anit. També en les poblacions del nostre voltant. S’ha imposat a totes amb un major o menor percentatge de vot. De fet, dels pobles del voltant, allà on En Podem Comú ha aconseguit millors resultats ha estat, precisament, a PLF, amb un 31% dels vots, seguit de Blanes amb un 26.6%.

La distribució dels podis a cada municipi és diferent.  Blanes segueix el mateix esquema que PLF, amb PSC i C’s, mentre que a Malgrat els tercers són ERC, el mateix esquema que es dóna a Pineda. De fet en les 4 poblacions on governa el PSC, els socialistes han estat segons. A Tordera els socialistes han estat 3r, després de Democràcia i Llibertat.

L’únic municipi proper amb un esquema totalment capgirat és Calella, on s’ha imposat Democràcia i Llibertat, seguit d’ERC i Podem. És l’única localitat on els liles no han estat primers i on la marca de CDC ha guanyat, amb un 21% dels vots, 10 punts per sobre que els aconseguits a PLF.

A banda de ser el municipi on més s’ha votat a Podem, PLF també té el record de participació dels municipis propers, ja que supera de 3 punts a Pineda i Calella, i de 6 punts a Tordera.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics