radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05-13:00
Inici » RP oferirà un programa especial sobre les eleccions

RP oferirà un programa especial sobre les eleccions

COMPARTEIX-HO
, / 848 0

Com en cada contesa electoral, RP oferirà una programació especial de seguiment dels escrutinis del 20D. A partir de 2/4 de 9 del vespre en directe us anirem explicant com ha anat la jornada electoral a PLF, amb especial incidència a la participació al nostre municipi i els resultats dels 3 col.legis electorals.

Comptarem amb l’anàlisi polítics de les formacions locals oi parlarem amb els partits a nivell comarcal per conèixer de primera mà les seves valoracions de la jornada tant a nivell de participació com de resultats a Catalunya i a Espanya.

Parlarem de les incògnites que hi ha abans de saber els resultats i les preguntes que deixaran els comicis d’aquest diumenge.

El programa especial començarà a quarts de del vespre en directe al 107.7 fm i a radiopalafolls.cat