radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Inici » Decathlon es va interessar per instal·lar-se a PLF

Decathlon es va interessar per instal·lar-se a PLF

Economia Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 4483 0

La companyia de material esportiu ja havia vist uns terrenys on instal·lar una gran botiga al nostre municipi, a la zona del barri de St. Lluís, entre el parc aquàtic i un restaurant de la zona.

Terrenys on volia instal.lar-se Decathlon entre PLF i Malgrat

Terrenys on volia instal.lar-se Decathlon entre PLF i Malgrat

Ho va desvetllar el regidor d’urbanisme, Josep Rueda, en l’últim ple municipal. El regidor va explicar que l’empresa francesa es va interessar per venir a PLF, però que finalment va desistir en la seva intenció ja que els terrenys on havia pensat venir, no tenia a punt el pla urbanístic. És a dir, que no estava preparat per urbanitzar-se.

Un procés administratiu que es podria allargar uns dos anys, tal i com ha passat en d’altres sectors, com ara on hi ha el supermercat proper a la biblioteca, que també va haver d’esperar 2 anys per poder començar les obres.

Una botiga de Decathlon

Una botiga de Decathlon

Decathlon, però no ha volgut esperar tot el procés, i ha abandonat la idea.

Segons fonts de l’Ajuntament, tot plegat va passar fa un any quan el propietari dels terrenys i responsables de Decathlon van interessar-se per poder obrir una botiga al nostre municipi. Els terrenys desitjats, però, no tenien la planificació a punt i, tenint en compte que la Generalitat demanava moltes mesures correctores, com ara aixecar els terrenys uns 4 metres, finalment la multinacional francesa va desistir de la seva intenció.

El consistori lamenta que l’empresa no pugui posar-se en d’altres espais del municipi, com ara el polígon de Can Baltasar, a tocar de la benzinera local, ja que la normativa només permet instal.lar-hi negocis concrets com concessionaris de cotxes o gardens.

Fa temps que Decathlon busca instal·lar-se a la nostra zona. De fet Blanes anunciava a principis d’any que buscava la modificació d’un pla parcial per poder encabir-hi una botiga Decathlon, d’entre 8 i 10 mil  m2. La zona on es vol implantar a Blanes és prop de la nova escola Sa Forcanera a la carretera entre Blanes i Lloret.

L’empresa també s’hauria interessat en alguns espais de Pineda per instal.lar-se.