URGENT

Festival de música Punk a Palafolls

Compartiu aquesta història

Se celebrarà demà dissabte a la Fàbrica Forroll i l’organitza l’entitat Forrok. Una entitat sense ànim de lucre de joves palafollencs. El nom del festival és Ragnarock festival i acollirà diferents grups de música que actuaran durant tota la nit a la fàbrica Forroll. L’esdeveniment comptarà amb una mescla de sons, ambients i músiques i l’entrada és gratuïta.

El festival començarà a partir de les nou del vespre. Això sí, els organitzadors de l’esdeveniment han explicat a través del seu compte oficial de Facebook que per motius legals, s’ha de definir el concert com un assaig obert al públic.

Els grups que actuaran tenen estils musicals similars, tots ells basats en bases de punk. A Jako Pako, una coneguda banda de Punk tornarà als escenaris en aquest festival després d’un temps d’inactivitat. La música Punk seguirà amb el conjunt FI-ASKO, que ha actuat en festivals Punks de renom, com per exemple el Lumbreiras.  Rage To Antonio Machine oferirà un punk diferent al dels altres dos conjunts. Per últim, el grup EVE oferirà un estil de música que els seus membre defineixen com Rock Oceànic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics