URGENT

Sospiten que l’agressió de Malgrat es va programar i preparar per internet

Compartiu aquesta història
mlg 2
Passeig Marítim de Malgrat, lloc de l’agressió.

Segons publica el web de notícies Crónica Global, els Mossos d’Esquadra d’Arenys estan rastrejant la xarxa per tal d’identificar el grup de joves que, fa una setmana, va agredir brutalment un noi de 20 anys, veí de Moncada i Reixach, a les portes d’una discoteca de Malgrat.

La policia creu que els agressors formen part d’un col.lectiu que es contacta a través de les xarxes per donar pallisses, en el marc d’una especia de joc.

Les investigacions, segons aquest portal, es centren en els fòrums de seguidors d’un joc anomenat HDP, des d’on haurien quedat entesos per la baralla del passat dia 22 al passeig marítim de Malgrat.

Els testimonis de la baralla haurien identificat a un grup de joves d’entre 18 i  24 anys, amb antecedents policials justament per baralles multitudinàries i que són habituals d’aquets fòrums de HDP.

El web, citant fonts properes a la investigació,  assegura que la víctima, que continua a l’hospital en estat molt greu amb fractura de crani, només va intentar separar els grups de joves que es barallaven i que ni ell ni els seus companys tenen cap relació amb els grups que van protagonitzar la trifulga.

Els amics de la víctima, a més, estan atemorits  i demanen protecció a la policia ja que se senten amenaçats per la banda agressora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics