URGENT

La campanya de Nadal de l’ACEP sortejarà quatre premis de 300 euros

Compartiu aquesta història

Ja fa unes setmanes que l’entitat treballa en iniciatives per preparar la campanya nadalenca d’aquest any. Engegaran motors aquest proper dissabte, coincidint amb la Fira d’artesania i complements de Nadal. Aquesta tradicional fira serà el tret de sortida de les festes nadalenques als comerços de PLF.

Un any més, l’ACEP posa en marxa la seva campanya de promoció del comerç local i, a partir d’aquest cap de setmana, els clients que vagin a comprar a qualsevol establiment que formi part de l’entitat podran omplir una butlleta per participar al sorteig de 4 premis de 300€ per gastar-se a les botigues associades.

Ho ha explicat el president de l’Assocació de Comerciants i Empresaris de Palafolls, Francesc Treserras. logo-ACEP

La campanya s’allargarà 20 dies, ja que a mitjans de desembre es deixarà de repartir butlletes i es preparà el sorteig, que es farà, com és habitual, en directe per Ràdio Palafolls el dijous 17 de desembre a quarts de nou del vespre. Els guanyadors del sorteig hauran de gastar els 300€ aconseguits el dissabte següent. Tindran tot el matí per comprar els productes que vulguin dins dels establiments de l’Associació.

El que remarca l’ACEP és que tots els participants caldrà que estiguin amb el telèfon operatiu el dia del sorteig, ja que si no contesten la trucada en directe, s’extraurà una nova butlleta.

D’altra banda, els establiments de l’entitat decoraran els locals, a partir de dissabte,  amb un arbre de Nadal fet de fil ferro i decorat de diferents maneres. Serà la forma d’identificar quins són els comerços units a l’ACEP, i on es podrà participar al sorteig dels 4 premis de 300€.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics