radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Inici » L’amateur perd i cedeix la 2a plaça

L’amateur perd i cedeix la 2a plaça

Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 688 0

L’equip de PLF ha perdut una bona oportunitat d’escapar-se a la classificació després de perdre contra el Banyoles per 2 a 0. Els del Pla de l’Estany eren 3r a la taula i els palafollencs 2ns, pel que una victòria de l’amateur obria distàncies entre els dos i hagués fet els de Josep Maria “Pai” Matas  més sòlids a la part alta de la taula. El Banyoles, però va marcar molt aviat, al minut 4 i va aconseguir mantenir la seva porteria a 0. A l’últim minut de partit Amorin va marcar en pròpia porta el segon gol del Banyoles, amb el que acabava el partit.

Amb la derrota el PLF cedeix la 2a plaça al Banyoles, amb el qui està empatat a 19 punts. La propera jornada l’amateur jugarà a casa contra el Bisbalenc,6è classificat a només 2 punts del PLF.

Un moment del partit contra el Banyoles. Foto. Albert Amaya

Un moment del partit contra el Banyoles. Foto. Albert Amaya

Els qui estan imparables són el juvenil i el cadet. Els primers son 2ns a només 2 punts del líders després de guanyar al Tordera aquest cap de setmana per 3 a 2. Nova exhibició d’Ayoub que va marcar els 3 gols dels locals, i ja és el 4t màxim golejador de la categoria amb 8 gols en 7 jornades. La propera buscaran l’assalt al liderat amb el desplaçament a Vidreres. La Vidrerenca és el 5è classificat.

El cadet  porta 7 victòries de 7 partits jugats, és líder en solitari a 5 punts del 2n classificat. L’última víctima dels palafollencs ha estat el Tossa, que va rebre 5 gols a casa seva. Gols que van marcar Troncoso, en dues ocasions, Gerard, Manel i Sergi. La 8a jornada jugaran a casa contra el Sils, que són 8s.

L’infantil  ha perdut al Palastàdium per  0a 4 contra el Blanes. Els locals van rebre els gols a la primera meitat i són 8s. La propera jornada jugaran contra el Caldes, que són 10s.