URGENT

Bones sensacions a la nova fira de pagesia de PLF

Compartiu aquesta història

El gruix de les activitats del certamen es van fer ahir a la plaça de Poppi, on es concentraven les parades de venda d’artesania i alimentació i les demostracions de pagesia. Una de les novetats d’enguany va ser la introducció d’un espai destinat a promocionar l’activitat agrícola existent a PLF. En aquest sentit es va habilitar una exposició dins el teatre municipal on productors i empreses locals presentaven la seva feina.

Segons la regidora de promoció econòmica, Dolors Agüera, aquest espai va funcionar molt bé i es plantegen per a propers anys, que aquest espai combini l’exposició i la venda de productes locals.

L’afluència de gent a la fira va ser  constant al matí, però més fluixa a la tarda, pel que també es podrien replantejar el dia de celebració de cara a la 3a edició.

Una tercera edició que es preveu per l’any que ve i que mantindrà la majoria de novetats introduïdes enguany, després que l’organització hagi hagut de reformular el certamen.

Moment de la fira d'ahir. Foto: Francesc Treserras
Moment de la fira d’ahir. Foto: Francesc Treserras

La valoració de l’any passat no va ser positiva i es va decidir renovar el certamen fer-ho amb l’ajuda del sector agrícola de PLF, que va guanyar en pes a la fira. Un pes que es vol mantenir per properes edicions.

La fira de Pagesia de PLF va incloure exhibicions com ara la de batre la mongeta del ganxet manualment i amb el mètode tradicional, que es va fer al migdia i un taller infantil de plantar enciams es va fer amb menys participació ja a la tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics