radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00 -13:20

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 13:25-14:00
Inici » Tordera congela els impostos per al 2016 i bonifica el comerç, PIMES i la creació de negocis

Tordera congela els impostos per al 2016 i bonifica el comerç, PIMES i la creació de negocis

COMPARTEIX-HO
, / 793 0

Ho va aprovar la setmana passada l’Ajuntament en sessió plenària en el punt de l’ordre del dia de les noves ordenances i taxes per l’any 2016. Segons el govern local, les ordenances tenen en compte 3 eixos fonamentals. El primer no augmentar la pressió fiscal als ciutadans,  el segon mantenir el control pressupostari dels comptes municipals i per últim la promoció de polítiques que afavoreixin la reactivació econòmica del municipi.

La principal novetat per l’any vinent  és que es promocionarà un paquet de bonificacions extraordinàries, destinades a ajudar les empreses i els comerços locals, amb l’objectiu d’afavorir i potenciar la creació de nous negocis i vetllar pel comerç local.

Es calcula que les ordenances de l’any vinent aportaran un 85% de bonificació en la llicència d’obres per a obres de renovació de negocis inferiors als 300 metres quadrats. D’altra banda, per negocis de 800 metres quadrats la bonificació serà del 75% i els majors de 3000 metres quadrats rebran una bonificació del 15%, entre d’altres mesures existents en la proposta.