radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Inici » 4 intoxicats lleus per un incendi en una cuina a Malgrat

4 intoxicats lleus per un incendi en una cuina a Malgrat

COMPARTEIX-HO
, / 1016 0

Aquest dimecres al migdia s’ha calat foc a la cuina d’un pis del carrer comerç de la localitat veïna, concretament ha estat al 1r-1a del bloc numero dos del carrer. Segons fonts del servei d’emergències de la Generalitat de Catalunya, l’origen de l’incendi hauria estat una graella elèctrica que s’hauria incendiat, passant el foc directament a l’extractor.

L’incident ha afectat les quatre persones que hi havia en aquell moment dins l’habitatge, tres homes i una dona d’entre 23 i 73 anys. Tots ells han resultats intoxicats pel fum  i se’ls ha traslladat a l’hospital de Calella.

Així va quedar la cuina afectada. Foto: Policia Malgrat

Així va quedar la cuina afectada. Foto: Policia Malgrat

D’altra banda, la cuina ha quedat calcinada però els serveis d’emergència apunten que el bloc no hauria patit greus destrosses i ja s’ha ventilat correctament l’edifici.

Els Serveis d’Emergència han rebut l’alerta poc abans de les 3 de la tarda, i s’han enviat 2 dotacions dels bombers, que en qüestió de minuts han extingit el foc i controlat la situació.

A més a més, quan aquestes dotacions han arribat al lloc afectat, la policia local de Malgrat ja tenia relativament controlada la situació i ha estat una actuació senzilla i ràpida. De fet, segons la pròpia policia local de Malgrat, la seva actuació “ràpida i decidida” ha permès controlar el foc en aquest immoble del carrer comerç.