URGENT

EUiA de PLF només farà campanya per una candidatura d’IU i critica el paper de Podemos

Compartiu aquesta història

La formació local, majoritària en la coalició al costat d’Iniciativa, ha emés un comunicat en el que assegura que l’experiència conjunta amb Podemos a les passades eleccions catalanes sota el paraigües de la candidatura Catalunya Sí que es Pot no ha estat tan positiva com s’esperava.

Ho justifiquen no només en els resultats, sinó  també per l’actitud prepotent de Podemos, als qui acusen d’utilitzar la candidatura de forma partidista.

Aquesta circumstància, sumada a la ruptura de negociacions entre IU i Podemos, fa que EUiA de PLF consideri que ja no té sentit la presència de la formació dins Catalunya Sí que Es Pot.

La formació local assegura defensar una candidatura de confluència d’esquerres, on no hi pot entrar l’actual Podemos.

Ambtot, la formació ha acordat en assemblea no participar en cap candidatura on els vots no vagin a parar directament al grup d’IU i al seu cap de llista Alberto Garzón. Ho explica el responsable de la formació al nostre poble, Juan Andrés Osorio.

Descarten doncs ajudar i fer campanya electoral per una coalició encapçalada per qualsevol altre grup, com per exemple Podemos.

Diuen en el comunicat que els militants consideren com a referent a nivell estatal a IU i que només treballaran per aquesta formació..

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics