URGENT

Entren de matinada a Les Ferreries i a l’Institut per robar-hi diners

Compartiu aquesta història

Aquesta matinada uns desconeguts han robat dins l’escola Les Ferreries del nostre municipi i a l’Institut de secundària. Tot sembla indicar que serien les mateixes persones.

Quan els mestres de Les Ferreries han arribat a les 8 han detectat que alguna cosa havia passat durant la matinada i han comprovat que les portes dels despatxos de direcció i secretaria havien estat forçades.

Els responsables del centre han comprovat que els lladres han rebentat no només les portes sinó que han obert els calaixos de les taules de direcció, d’on han sostret diners en efectiu i un xec amb el que s’havia de pagar una excursió propera.

Això és tot el que han aconseguit robar, però les destrosses són abundants. Ho explica la Núria Vidal, Cap d’estudis del centre.

Els lladres han forçat primer una porta situada rere el gimnàs per poder entrar al patí de l’escola i des d’allà han intentat accedir dins l’edifici a través d’una de les portes principals. En veure que no podien rebentar-la, han forçat una altra porta dels patis interiors. Un cop dins, els lladres han anat directament a la zona dels despatxos de direcció, on han forçat totes 3 portes.

En el cas de l’Institut, també cap a les 8 han vist com alguns despatxos havien estat forçats durant la nit.

En aquest cas, les destrosses han estat inferiors, i els lladres s’han centrat en 2 despatxos concrets i en la cafeteria del centre. Només s’han endut poc més de 60€ d’una activitat que van fer ahir els alumnes de 4t d’ESO. Ho explica la directora del centre, Rosa Martínez.

Es dóna el cas que cap de les dues alarmes dels centres no ha sonat, tot i estar correctament connectades, pel que es sospita que els lladres podrien haver utilitzat un inhibidor. De tota manera els Mossos d’Esquadra compten amb les imatges de les càmeres de seguretat que s’han instal·lat recentment i que podrien haver captat els moviments dels lladres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics