URGENT

Palafolls promociona una targeta de transport públic gratuïta per a nens d’entre 4 a 13 anys

Compartiu aquesta història

Aprofitant la seva participació en la setmana de la mobilitat sostenible, l’àrea de governació de Palafolls ha promocionat una targeta per a potenciar l’ús de transport públic entre els més joves i menuts.

Es tracta d’un títol que permet als nens, com dèiem, d’entre 4 a 13 anys, fer un nombre il·limitat de viatges de forma gratuïta, dins la mateixa xarxa tarifària d’on visqui el nen o la nena. Palafolls forma part de la zona 5H, que també integra els municipis de Blanes, Fogars de la Selva, Malgrat de Mar, Santa Sussanna o Tordera.

La T-12 és un títol personalitzat, amb el DNI i el nom del nen o nena que la utilitzi. La targeta té un cost d’emissió i gestió de 35 euros, que es pagaran en el moment de la seva emissió. Posteriorment, la renovació anual de la targeta es realitzarà sense cap mena de cost, i de manera automàtica, fins que l’usuari compleixi els 14 anys.

Aquest títol de transport integrat, a més, pot utilitzar-se a la nova línia de transport escolar de PLF engegada el passat mes de setembre i que uneix Mas Reixach, St Genís i St Lluís amb el centre de PLF coincidint amb els horaris dels centres educatius.

Al ser integrat a més, es pot utilitzar combinant aquest autobús amb altres busos integrats o la Renfe, dins la seva zona

Per sol·licitar la targeta podeu consultar el web de l’Ajuntament de Palafolls: www.palafolls.cat

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics