URGENT

Comença una nova campanya de vacunació contra la grip a Palafolls

Compartiu aquesta història

Des d’ahir dilluns ja es pot demanar hora al Centre d’Atenció Primària del nostre municipi per fer-se la vacuna preventiva contra la Grip. Amb l’arribada de la tardor i la baixada de temperatures, com cada any, s’ha obert el procés per oferir vacunació a aquells que ho vulguin o ho necessitin.

La vacunació es recomana a la població major de 60 anys i a tota aquella gent amb problemes de salut que es podrien veure agravats per culpa de la grip, un cop arribi a principis d’any. Marta Azuara, infermera del Cap explica quina és la població de risc, a qui va destinada prioritàriament la campanya de vacunació.

La campanya acabarà a finals de novembre, i si encara queden dosis per subministrar, es podrà vacunar la població en general, ja que la prioritat és la població de risc.

Per ser vacunat cal trucar al CAP de salut per demanar hora, excepte els malalts crònics que quan tinguin cita amb la infermera, ja seran vacunats, sense necessitat de cita prèvia.

Les vacunes contra la grip varien cada any, ja que es modifica en funció dels virus que s’han detectat en l’hemisferi sud, on ja han passat l’hivern.

Les previsions sempre estan al voltant d’unes 2000 vacunes administrades al nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics