URGENT

2.500 persones visiten la 2a edició de la Fira d’Antiguitats de Blanes

Compartiu aquesta història

Aprofitant el pont d’aquest cap de setmana, Blanes va acollir el dissabte la II edició d’aquest certamen, que segons els organitzadors va ser tot un èxit.

Ho va ser pel nombre de persones que es van passejar per la zona, unes 2500, segons l’organització, però també pel nivell de ventes a les diferents parades desplegades.

La primera edició de la Fira d’Antiguitats de Blanes es va fer el 30 de maig d’aquest any i es preveu que el certamen tingui continuïtat.

DSC_0614
Imatge de la Fira. Foto: Ass Veïns Mas Enlaire

 

L’Associació de Veïns de Mas Enlaire i l’Ajuntament de Blanes, entitats organitzadores, asseguren que la fira es repetirà, però que no serà aquest any 2015, ja que volen evitar una sobre explotació i exposició del certamen que acabi provocant-ne un desgast. És per això que la intenció és fer-la dos cops l’any. Així doncs aquest 2015 queda complert i no serà fins la propera primavera que no es repeteixi la Fira.

Respecte el perfil d’edats d’aquests 2.500 visitants de la 2a edició, l’Associació de Veïns de Mas Enlaire calcula que va ser molt heterogeni degut a l’amplitud d’oferta que hi havia en les diferents parades d’antiguitats.

La fira es va fer només dissabte al veïnat de Mas Enlaire.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics