URGENT

Puja l’atur a PLF en un 7.7% aquest setembre

Compartiu aquesta història

El tancament de la temporada turística suposa automàticament i cada any un augment significatiu de les llistes d’atur. A PLF aquest augment és el més destacat de tot el que portem d’any, ja que en l’últim mes s’ha augmentat en 48 persones, arribant al setembre a les 672 persones sense feina, el 5è pitjor registre d’aquest any.

Aquest augment fa pujar la taxa d’atur fins a aproximar-se al 18%.

D’aquesta manera PLF encadena el segon mes consecutiu de pujança de l’atur. Entre agost i setembre a PLF ha augmentat en una 70a de  persones. Tot i aquestes dades negatives, aquest últim setembre és el millor des de l’esclat de la crisi. En concret ara hi ha 35 persones menys a l’atur que fa un any i unes 115 menys que en fa 2 i molt lluny del de l’any 2012, el pitjor de la història amb 822 persones a l’atur, 150 més que ara.

[row]

[one_third]

Hi ha 150 persones menys a l’atur que el setembre de 2012″

 

[/one_third]

[/row]

Blanes i Sta. Susanna lideren l’alça de desempleats, amb un 9.7 i un 9.5% de creixement. La població selvatana augmenta en 279 persones en un sol mes, arribant a les 3162 sense feina.

Pineda i Malgrat pugen prop d’un 5.5%. Malgrat supera les 1300 persones i Pineda els 2550 aturats.ev atur

Tordera és el municipi amb un impacte menys negatiu en l’últim mes, ja que augmenta per sota de l’1%. 13 persones han perdut la feina en aquest municipi veí, que arriba als  1385 desocupats.

Al web hi trobareu l’evolució anual de l’atur a PLF.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics