URGENT

En marxa les obres de la nova rotonda d’accés al veïnat de Sant Lluís

Compartiu aquesta història

La nova rotonda tindrà 36m de diàmetre amb 4 entrades i sortides, incloent-li una nova i definitiva entrada al Marineland, que substituirà l’actual accés al parc aquàtic. Un cop acabada, els dos principals accessos al barri, tindran una rotonda d’accés, millorant així la seguretat viària.

El projecte de la nova rotonda, amb les 4 entrades/sortides
El projecte de la nova rotonda, amb les 4 entrades/sortides

Els veïns del barri destaquen aquesta millora tot i els inconvenients propis de les obres. Asseguren que molts veïns creuaven sense fer cas a les prohibicions, posant en perill la seguretat viaria en aquest encreuament. Ho expliquen la Maria Teresa, la Josefa, l’Emília i l’Evaristo.

Aquesta girola, que és un projecte electoral comú a moltes formacions polítiques, és una reivindicació veïnal per  permetre entrar i sortir del barri per la pujada del Forroll, ja que actualment està prohibit sortir directament direcció al centre o entrar venint de Malgrat.

Les obres iniciades ahir
Les obres iniciades ahir

La nova girola costarà 260 mil€, que aportarà majoritàriament la Diputació de BCN, titular de la via entre PLF i Malgrat.  Les obres s’inicien més tard del que s’havia previst inicialment, per la qual cosa l’ajuntament ha hagut de demanar una pròrroga a la Diputació per poder mantenir aquests diners.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics