URGENT

Malgrat de Mar celebra avui el dia Mundial del Turisme

Compartiu aquesta història

Amb l’arribada del mes de setembre els municipis turístics han de començar a fer mans i mànigues per estirar la temporada, que comença a afluixar passats els mesos d’estiu.

Malgrat de Mar no és una excepció, i aquest dilluns celebraran el Dia Mundial del Turisme portant la seva oficina d’atenció al públic al carrer, concretament a l’avinguda Costa Brava. Durant tot el matí desenvoluparan la seva tasca d’informació i assessorament turístic habitual, però en un indret diferent. A més a més, tots aquells qui aprofitin el matí per fer-los una visita, rebrà un obsequi.

Les activitats seguiran a la tarda, quan es durà a terme una exhibició de puntaires a l’avinguda Bon Pastor.

 

Paral·lelament a aquestes activitats, el consistori malgratenc ha convocat el mateix dilluns els mitjans de comunicació a la presentació d’un audiovisual promocional de la ciutat. Segons explica la gerent de Malgrat Turisme, Ester Gil, aquest document haurà de servir com a carta de presentació del municipi i els seus atractius, tan turístics com culturals.

Gil ha assegurat que les xifres d’ocupació durant el mes de setembre estan sent positives, tal i com indicaven totes les previsions.

Properament organitzaran també una festa per promocionar el comerç i la restauració de la ciutat, en una jornada on hi haurà Night Shopping, desfilada de moda i actuacions musicals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics