URGENT

Es reprenen les classes de gimnàs per a gent gran    

Compartiu aquesta història

    Aquesta tardor es tornen a posar en marxa les classes de gimnàstica adaptada per a la gent gran. Es tracta sessions d’activitat física especialment dissenyada per a gent gran amb la que es realitzen treballs musculars per mantenir la condició física de les persones grans. Ho ha explicat Xesca Torres treballadora social de l’Ajuntament de PLF.

Cada dilluns i cada dimecres s’impartiran les classes en sessions d’una hora al matí. Primer les classes es faran a la fàbrica Forroll del barri de St. Lluís i en acabat, es repetiran al casal de la Dona del centre per tal de poder arribar a tota la població interessada.

Aquestes classes de gimnàstica adaptada per la gent gran s’allargaran fins el mes de juny i estan impartides per una fisioterapeuta, que adequa cada exercici als participants.

Les persones que vulguin participar han de ser jubilats o pensionistes i han d’inscriure’s o bé a la junta del casal de l’avi de St Lluís o a la recepció del casal de la Dona.

Torres explica que quan es tingui un grup mínim muntat ja es podrà donar inici a les classes, cosa que podria passar la propera setmana.

Les classes de gimnàstica són un servei gratuït i adreçat a persones empadronades a PLF.

Les classes de gimnàstica a St. Lluís comencen a les 9 del matí i fins a les 10. Un quart d’hora més tard comencen les classes al casal de la Dona i fins a ¼ de 12.

Aquest és el 8é any que es fan aquestes sessions físiques a la nostra localitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics