URGENT

Uns 400 corredors disputaran diumenge la III Cursa Popular de BTT

Compartiu aquesta història

La Comissió de Reis i Carnestoltes ja té a punt la tercera edició de la Pedalada Popular, que es durà a terme aquest diumenge. Com a novetat, enguany s’ha deixat més temps entre la sortida de la cursa dels adults i la dels nens, ja que l’any passat la sortida dels petits es va haver d’endarrerir perquè faltaven els últims participants adults. Així doncs, la cursa llarga, d’uns 23 km, sortirà a les 9 del matí a l’aparcament de l’escola Les Ferreries, mentre que la cursa infantil, de 3 km, ho farà a 2/4 d’1 del migdia.

Un dels membres de la comissió organitzadora, Antoni Marín, ha explicat que l’ambient que es viu a la cursa palafollenca no plenament competitiu, tot i que sempre hi ha els primers del grup que competeixen entre ells.

Ja fa dues setmanes que es va obrir el període d’inscripcions, que es poden fer personalment a Palafolls, Blanes i Malgrat de Mar al preu de 10€ els adults, i 2€ els infants. També es podran fer el mateix dia de la cursa, de 8 a 9, al mateix punt de sortida i al preu de 12€.

En total hi ha plaça per uns 400 participants, gairebé el doble de les que es podien fer l’any passat, 250. Els dorsals per participar a la cursa es podran recollir el mateix diumenge a partir de les 8 del matí, a l’aparcament de Les Ferreries.

Recorregut

recorr

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics