URGENT

Aquest cap de setmana torna el cicle de caminades Descobrim Palafolls pas a pas

Compartiu aquesta història

Un cop hem deixat enrere l’estiu, el cicle de passejades familiars reprèn la seva activitat, en la que serà la tercera caminada de la temporada.

En aquesta ocasió s’ha programat pel diumenge 20 de setembre, i es recupera un itinerari molt ben acceptat en les edicions d’anys anteriors: Palafolls-Delta de la Tordera-Palafolls. Es tracta d’un recorregut de 8 km, que es tradueix aproximadament en unes 3 hores, i que narra “L’extraordinari viatge d’una gota d’aigua”. Un dels al·licients d’aquestes caminades és que s’acompanyen de l’explicació d’un tècnic, que dóna informacions relacionades amb una temàtica concreta. Aquest diumenge es podrà descobrir com funciona un delta o com es regeneren les platges.

La sortida serà a les 9 del matí al carrer Major, davant l’Església de Santa Maria. L’organització recomana portar aigua, esmorzar, gorra crema solar i roba i calçat còmodes per caminar.

La propera caminada, que posarà punt i final al cicle, serà a l’octubre, amb una descoberta l’entorn on antigament s’ubicaven a PLF algunes mines de ferro, fundicions i forn de calç.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics