URGENT

La plataforma independentista Súmate organitza una trobada a Palafolls

Compartiu aquesta història

Sota l’eslògan “La fiesta de la libertad’ hi ha convocada una trobada a la Plaça Mas Tit del barri de Santa Maria del nostre municipi, aquest dissabte 5 de setembre.

“No importa l’origen, sinó el destí”. Així es presenta aquesta trobada, que comptarà amb la presència d’Elvira Durán, membre de la plataforma Súmate i activista del món social, i Edgar Álvarez, malgratenc que actua com a coordinador del Maresme.

Álvarez ha explicat que aquestes trobades serveixen en gran part per intercanviar opinions i resoldre dubtes de la ciutadania i per defensar la independència de Catalunya, això sí, en castellà.

La part musical anirà a càrrec del grup musical del torderenc Edu Vico, guitarrista flamenc format en institucions com el Conservatori Superior de Guitarra Flamenca del Liceu i el Taller de Músics.

Súmate, formada per una cinquantena de persones al Maresme, és una associació sense ànim de lucre i no partidista constituïda per ciutadans i entitats cíviques i socials nascuda amb l’objectiu d’extendre el debat social i polític obert a Catalunya sobre el seu futur com a poble.

La principal particularitat d’aquesta plataforma és que està formada en gran part per ciutadans catalans de llengua espanyola que defensen el dret a decidir quin futur volen, convençuts que un estat propi beneficiarà el conjunt dels catalans.

La festa de la llibertat convocada per Súmate, que donarà el tret de sortida a les 7 de la tarda a la Plaça Mas Tit, anirà acompanyada d’una sardinada popular.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics