URGENT

Pineda acull aquest cap de setmana el gruix d’actes de la Festa Major

Compartiu aquesta història

Les festes de Sant Joan Baptista ja són en marxa des de fa un parell de dies, però aquest cap de setmana el municipi durà a terme cap a una cinquantena d’activitats.

Aquest vespre programació eminentment juvenil, amb la quarta edició del Barrabarrenca, un recorregut per diversos bars del poble, que acaba a la platja dels Pins, on s’hi fan les barraques.

Dissabte l’Associació de Barques a Vela Llatina El Mamelló farà una representació de com es venia el peix antigament, en una subhasta on es podrà comprar peix fresc.

De cara al vespre hi ha previstes algunes de les activitats més tradicionals, com ara la plantada de gegants, la proclamació de la pubilla i l’hereu, i l’actuació castellera de la colla de l’Alt Maresme, Els Maduixots.

Segons ha explicat Santiago Macip, regidor de cultura de l’ajuntament de Pineda, el que es busca des de l’ajuntament és configurar un programa de festes variat per satisfer els gustos de totes les franges d’edat.

Una iniciativa que ha estat molt ben rebuda ha estat la de posar a la venda samarretes de la Festa Major, ja que s’han exhaurit les existències, unes 1.600 en qüestió d’hores.

Els beneficis obtinguts amb la venda de marxandatge de la festa Major aniran a parar a les butxaques del Rebost Solidari, una iniciativa que proporciona productes de primera necessitat a persones amb pocs recursos econòmics.

 

Foto de portada: Toni López (Ajuntament de Pineda)

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics