URGENT

Obert el període d’inscripcions per la Cursa i Marxa de Ràdio Palafolls

Compartiu aquesta història

Enguany la cursa arriba a la seva tercera edició, que tindrà lloc el proper 10 de setembre en el marc dels actes de Festa Major del nostre municipi.

La cosa va de deus, perquè, com a novetat, el recorregut de la cursa d’aquest any s’amplia fins als 10 km, un per cada any que compleix la nostra emissora des de la seva reobertura a les noves instal·lacions del Forroll. Tot i això, seguirà existint la opció de fer la marxa, de 6km, amb més tranquil·litat.

La cursa i la marxa transcorreran per corriols de la muntanya del castell, per camins rurals del nostre poble i, en menys mesura, per traçat urbà. Com ja és tradició es farà al vespre, per tal que ens acompanyi la caiguda del sol durant gran part del recorregut.

El termini per formalitzar la inscripció anticipada finalitzarà el proper 4 de setembre. Tot i això també un podreu inscriure el mateix dia de la cursa, entre les 6 i les 7 de la tarda, sota l’arc de sortida.

El preu de la inscripció anticipada és de 7€ i el mateix dia, si queden dorsals, costarà 10€.

La sortida dels que optin per fer-la corrent serà des de davant del Palauet, a les 8 del vespre, i els marxadors sortiran aproximadament 15 minuts després, per deixar marge als corredors. Hi haurà premis i obsequis als primers classificats masculins i femenins.

Inscriu-te a la Cursa de Ràdio Palafolls!

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics