URGENT

Tot a punt per al VII Aquatló Vila de Blanes

Compartiu aquesta història

Més de 200 atletes ja s’han inscrit per a participar a la setena edició de l’Aquatló Popular Vila de Blanes.

La prova s’ha de celebrar aquest diumenge dia 16 d’agost i té un topall màxim de 400 participants. És per això, que a quatre dies per a desenvolupar-se, des de l’organització ja s’han afanyat a valorar molt positivament aquest elevat nombre d’inscripcions prèvies a la prova.

Els participants a l’Aquatló Popular Vila de Blanes hauran de fer 400 metres de natació, 4 quilòmetres de carrera i 400 metres de natació més. Una de les novetats de la prova és que es podrà participar de manera individual o bé per equips de dos.aqu_2012c

Tot plegat està organitzat pel Club Triatló de Blanes. Salvador Balaguer, president de l’entitat, ha explicat que no cal una preparació física extraordinària per a participar a la carrera ja que es tracta d’una competició popular, oberta a tot tipus de corredors majors de 14 anys.

Les inscripcions tenen un preu de 16 euros per persona. Subratllar que una part d’aquests diners es destinaran a l’Associació ACCU Catalunya, que col·labora en la investigació de malalties inflamatòries intestinals.

L’Aquatló Vila de Blanes s’activarà a les vuit del matí i tindrà la seva base principal al Passeig de Mar.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics