radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Inici » Una vintena de palafollencs, candidats de Junts pel Sí

Una vintena de palafollencs, candidats de Junts pel Sí

COMPARTEIX-HO
, / 741 0

Un total de 22 persones de Palafolls ja s’han inscrit com a candidats i candidates de la llista Junts Pel Sí a les eleccions del parlament de Catalunya, uns comicis que s’han de celebrar el pròxim dia 27 de setembre.

D’aquests, destaquen noms com el cap de llista de CiU a les passades eleccions municipals a Palafolls, Josep Maria Botella. També hi trobem integrants d’Esquerra Republicana i persones que formen part del gruix de la societat cultural palafollenca.

En l’actualitat, la llista de Junts Pel Sí aplega més de 32 mil candidats.

Pel que fa a la candidatura Catalunya Sí Que Es Pot, esmentar que el blanenc Joan Salmerón, regidor i portaveu d’Esquerra Unida a l’Ajuntament de Blanes, ocuparà la posició número 3 per Girona de la candidatura que encapçala Lluís Rabell.

Relacionat amb tot això, apuntar que des d’aquest dilluns és en marxa el procés d’exposició pública del cens i de rectificació de les dades per a les eleccions al Parlament de Catalunya. Aquestes dades estaran exposades als ajuntaments i consolats fins al pròxim 17 d’agost. Es podran presentar les reclamacions per modificar les dades i també es podran presentar reclamacions sobre inclusió o exclusió del cens.