radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Inici » Blanes recull més de 7 mil euros per a la investigació del càncer

Blanes recull més de 7 mil euros per a la investigació del càncer

COMPARTEIX-HO
, / 763 0

Al llarg de tot aquest passat cap de setmana, 94 persones han fet de voluntaris durant la campanya que s’ha dut a terme a Blanes amb l’objectiu de recollir diners per a la investigació de la malaltia del càncer. Una campanya de col·lecta a través de la qual s’ha recollit més de 7 mil euros.

Rosa Riba, coordinadora a Blanes de l’Associació Catalunya Contra el Càncer, entitat organitzadora, ha expressat la seva satisfacció, recordant un cop més que els diners recollits es destinaran a projectes d’investigació, que són un total de 160 i es desenvolupen en 46 centres.