radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Inici » El Grup Excursionista de Malgrat amplia les inscripcions per la cursa de festa major

El Grup Excursionista de Malgrat amplia les inscripcions per la cursa de festa major

Comarcal Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1204 0

En total podran participar de la prova, que porta per nom el Miner de Ferro, tot i que el recorregut no passa per cap mina, 550 persones repartides en dues categories diferents: 150 corredors i 400 marxadors. Els qui vulguin apuntar-s’hi caldrà que formalitzin la seva inscripció de manera anticipada, ja que no s’acceptaran participants el mateix dia de la cursa, que està prevista pel dia 15 d’agost, durant la festa major de la població veïna. De fet, les inscrpcions es poden fins el proper 8 d’agost fer a la seu de l’entitat, a Can Feliciano, o a través de la pàgina web del Grup Excursionista de Malgrat, el GEM, qui organitza aquest esdeveniment esportiu, poc després de la triatló popular. La cursa té un preu de 12€ per als adults i de 5€ per als menors de 14 anys, que requereixen una autorització paterna per poder-s’hi apuntar.

Recorregut de la marxa

Recorregut de la marxa

Recorregut de la cursa.

Recorregut de la cursa.

Pel que fa al recorregut, els organitzadors han decidit mantenir el mateix traçat que en les edicions anteriors, que inclou la pujada al turó d’en Serra. Per tal de fer-la assequible a tots els públics, han preparat dos circuits diferents, el més llarg, de 13 km aproximadament, i el curt, de 8 km.

L’organització demana precaució als participants, ja que els camins pels quals transcorrerà la cursa no estaran tancats al trànsit rodat, i recomana portar un frontal per si es fa fosc.

També recorda que la cursa i la marxa estaran convenientment senyalitzats amb balises, i que caldrà seguir aquestes marques blanques i vermelles per saber que s’està seguint el camí indicat.

El punt de trobada per als corredors i marxadors serà a 2/4 de 7 de la tarda a la Plaça de Xesco Boix, on caldrà recollir el dorsal de participació. El tret de sortida de la cursa, que té un circuit circular, es donarà a 2/4 de 8 del vespres, i a l’arribada, hi haurà entrega de premis, 11 en total, i sopar popular.