URGENT

Últimes places per anar a veure la coral Palatiolo a Montserrat

Compartiu aquesta història

El conjunt vocal farà per primera vegada una ofrena musical  en un dels monestirs més emblemàtics del nostre país: Montserrat. Segons ha explicat la directora del MiD, Sara Lozano, la coral palafollenca oferirà tres temes musicals. Per tal d’aprofitar al màxim aquest esdeveniment, estan preparant una sortida amb autocar oberta a tots els palafollencs, que es poden inscriure a l’activitat trucant al MiD, al telèfon 93.762.06.11 o per correu electrònic. De fet, segons informa l’organització, només queden un parell de llocs disponibles per omplir l’autocar, que té una capacitat de 40 persones. Tot i així, han explicat que si en el que queda de setmana s’hi apuntés molta més gent, existeix la possibilitat de canviar d’autocar i ampliar les localitats fins a la cinquantena.

La sortida, que inclou també una visita a la basílica de Montserrat, té un preu de 36€ per persona, i la sortida serà aquest diumenge al matí, a dos quarts de 8, i l’arribada al recinte està prevista cap a 2/4 d’11.

Després de l’actuació musical, que serà cap a les 12 del migdia, després de la tradicional missa que es fa els diumenges al monestir, es farà la visita cultural, després aniran a dinar al restaurant Monistrol i tornaran cap a casa.

Aquesta activitat servirà al conjunt palafollenc per tancar la temporada i celebrar el final de curs.

La coral Palatiolo actua a Montserrat dos anys després que ho fes, també per primera vegada, la cobla de Palafolls, que va oferir tres petits concerts en aquest màgic espai del nostre país.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics