URGENT

ERC de Palafolls publica una nova edició del seu butlletí informatiu

Compartiu aquesta història

El nou Esquerranet, un butlletí de quatre pàgines, recull diversos temes de l’actualitat política del poble i més concretament, de la secció local dels republicans.

En primer terme, un agraïment al seu electorat, gràcies a qui van aconseguir, en les passades eleccions municipals del mes de maig, els 4 regidors que tenen a l’ajuntament. En aquest mateix sentit, asseguren que la seva funció dins el ple serà fer una oposició ferma i responsable al govern socialista de Valentí Agustí, a qui asseguren que intentaran fer entendre que hi ha alternatives a la seva política, que ells consideren una hipoteca per les generacions futures del nostre municipi.

La segona pàgina està precisament dedicada als regidors que hauran de demostrar aquesta voluntat en els propers quatre anys: Francesc Alemany i Susanna Pla, que repeteixen al càrrec de regidors, i Jordi Villaret i Judit Caimel, que s’estrenen com a càrrecs electes. Aprofiten la presentació dels representants republicans per exposar l’organigrama a les comissions palafollenques i per posar-se a disposició de la ciutadania, a fi i efecte de recollir propostes dels ciutadans i ciutadanes, a través d’audiències públiques que s’aniran convocant regularment.

A continuació els republicanes es vanten dels resultats obtinguts a les eleccions, destacant que la seva formació s’ha quedat a tant sols 329 vots del de Valentí Agustí, i a tot just una vintena del 5è regidor. La formació desgrana els resultats destacant els col·legis on ha estat la força més votada, com ara Sant Genís, on ho han aconseguit per primera vegada.

La darrera pàgina del butlletí Esquerranet està dedicada a dos temes d’actualitat del partit: el primer d’ell, la presentació oficial de les Joventuts d’ERC que es va fer fa unes setmanes al MID, i va comptar amb la presència del diputat a Madrid Joan Tardà i el portaveu nacional de les JERC, Gerard Gómez, que van apadrinar l’acte. Les noves joventuts compten a Palafolls amb una desena de nois i noies.

Com a últim apunt, es fa una crònica de la presentació del llibre “Zugzwang. El dietari del procés”, escrit per Oriol Jordan, membre de la llista republicana en les passades eleccions i el seu germà Guifré.

Aquest nou butlletí, el número 22, es repartirà en els propers dies a les cases de Palafolls, i també es pot consultar i descarregar a través d’internet.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics