URGENT

16 joves competiran a la semifinal del RAPMARESME aquest divendres a PLF

Compartiu aquesta història

Després d’un any de repòs, el festival RAPMARESME arranca de nou i ho farà precisament al nostre municipi, aquest mateix divendres, quan 16 joves competiran en les diverses batalles de galls per guanyar el passi a la final, que es disputarà a Tordera.

D’aquests 16 però, només n’hi hauran 8 que aconseguiran passar a la final, i ho faran a dalt de l’escenari, improvisant rimes i cançons, intentant deixar el seu contrari sense paraules.

El tècnic de joventut  de Palafolls, Albert Muñoz, ha explicat quin és el funcionament de les batalles de galls.

Un cop finalitzin les batalles, un jurat especialitzat decidirà quin dels dos és el vencedor. Per triar, hi ha diversos criteris, i entre ells, valoren quin dels rapers aconsegueix animar més el públic. També es tenen en compte altres aspectes, com ara la presència escènica, que les rimes siguin originals i no massa repetitives, etc.

En un principi estava previst que també es dugués a terme un concurs de graffitis, però l’organització del festival encara no té lligada aquesta qüestió.

Les activitats de la primera semifinal del RAPMARESME començaran a les 5 de la tarda a la Plaça de Poppi. Després 16 rapers més competiran a Pineda en la segona semifinal, de la qual sortiran els últims 8 finalistes, que es veuran de nou les cares a Tordera, on es farà la final.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics