radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05-13:00
Inici » El club d’atletisme de Palafolls fa un bon paper als campionats de Catalunya

El club d’atletisme de Palafolls fa un bon paper als campionats de Catalunya

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 848 0

Les noies palafollenques van tenir molt a prop el podi, tot i que no va poder ser. Vanessa Mateos, que va disputar el passat dissabte a Granollers el Campionat de Catalunya en la categoria cadet, va obtenir una 5a plaça  a la taula. Mateos competia en la modalitat dels 3.000m llisos, i va obtenir uns bons resultats tot i les condicions climàtiques, temperatures de fins a 40ºC.  Finalment la corredora palafollenca va fer un temps de 12 minuts i 17 segons, prop d’1 minut i 40 segons més que la guanyadora de la prova.

Dies abans competien  Ainoha Fitó i Núria Escudero,  a Castellar del Vallès, després de classificar-se per la prova final dels 1.000 metres llisos. En aquest cas, Fitó va quedar-se a les portes de pujar al podi, quedant-se la quarta de la classificació, seguida per la seva companya Núria Escudero, que va quedar sisena. Les palafollenques van fer 3 minuts 40 segons i 3 minuts i 42 segons, respectivament.

El club d’atletisme palafollenc tanca amb aquestes dues competicions la temporada esportiva 2014-2015, donant vacances als esportistes fins al mes de setembre, quan es reprendran els entrenaments. Segons informa el club, al setembre obriran els entrenaments durant dues setmanes a totes aquelles persones que vulguin provar aquest esport, i a partir del 15 de setembre, aproximadament, amb l’inici del curs escolar, engegarà de nou la temporada esportiva al club d’atletisme.